Hjelpemiddellager

Sarpsborg ASVO AS driver Sarpsborg kommunes lager for kortidshjelpemidler. Formålet med kortidslageret er å sikre at alle kommunens innbyggere som har behov for hjelpemidler i en tidsavgrenset periode (3 måneder) kan låne disse kostnadsfritt.

Hjelpemidler for kortidsutlån:
Dette er hjelpemidler for en tidsbegrenset periode av 3 måneder som for eksempel: rullestoler, toalettforhøyere, dusjstoler og badekarsseter, forflytningshjelpemidler, ryggløftere i seng, gripestang ol..
Utlån av andre hjelpemidler må bestilles fra hjemmetjenesten eller ergoterapi.

Vil du vite mer om kortidsutlån les her:
https://www.sarpsborg.com/helse-og-omsorg/hjelpemidler22/

Levering av hjelpemidler for kortidsutlån:
Det er ønskelig at hjelpemidler blir hentet eller levert av låntager selv eller pårørende med mindre annet er avtalt. Har du ikke mulighet for det, kjører vi hjelpemidlene etter avtale.

Hjelpemidler for langtids- eller varig bruk:
For å låne hjelpemidler for langtids eller varig bruk må du ha nedsatt funksjonsevne for en lengre periode. For disse hjelpemidlene har NAV Hjelpemiddelsentral ansvar, mens vi leverer hjelpemidlene til avtalt adresse.
Både lån og transport av hjelpemidler er kostnadsfrie.

Vedlikehold og reparasjon av hjelpemidler
Vi hjelper deg med reparasjon av kortidshjelpemidler, men foretar kun enklere reparasjoner på hjelpemidler fra NAV Hjelpemiddelsentral. Omfattende reparasjoner og vedlikehold er NAV Hjelpemiddelsentrals oppgave.

Leie og salg av krykker og små hjelpemidler
Hos oss kan du leie eller kjøpe krykker for barn og voksne, armhulekrykker og stokker. Vi har også et lite utsalg av varer for din enklere hverdag: strømpepåtrekkere, antisklitape, gripehåndtak, brodder, kniver med spesialhåndtak og ispigger.

Du finner oss i Roald Amundsensgate 33, 1723 Sarpsborg.

Våre åpningstider er fra mandag til fredag, 10.00 til 14.00.

Kontakt: telefon 69 10 80 40 mellom 9.00 – 14.00
Epost: hmlager@sarpsborgasvo.no